Originalkonst av Lars Lerin

Konsthallens verk är inte till försäljning. Om verk säljs direkt av Lars Lerin så finns de på Peter Petterssons Auktioner. Sökbar Katalog finns här. (Resultat visas enbart om det finns verk till försäljning).

Vi säljer inte affischer eller kort online eller på andra platser, dessa finns enbart i konsthallens butik. Motiven varierar och kan inte ses i förväg.

 

Vill du lämna en hälsning till paret Lerin?

Vill du lämna en hälsning eller fråga något som privatperson är du varmt välkommen till vår Facebook-sida samt Instagram där du kan lämna en hälsning i kommentarerna.

 

Donationer

Konsthallen och paret Lerin samarbetar permanent med ett antal organisationer för välgörenhet. Vi ger inte enskilda donationer.

 

Arbetssökande

Det går inte att sända e-post direkt till oss med spontanansökningar. Vid lediga tjänster utannonseras dessa i enighet med lag och praxis.

 

Kommunikation och media

 

Vänligen observera nedan:

Information om öppettider och konsthallen finns här på hemsidan. Våra posters, kort och andra konstprodukter säljs enbart i konsthallens butik, inte online/via post eller genom återförsäljare.

Lars Lerin ger inte workshops, kurser eller föreläsningar, och har tyvärr inte möjlighet att sända signerade böcker, kort alternativt videohälsningar eller möta upp på konsthallen.

 

För arbetsrelaterade och professionella förfrågningar samt media, kontakta paret Lerins representant med e-post enligt nedan (meddelanden till paret Lerin, se ovan).

Vi har inte möjlighet att svara på e-post med erbjudanden om annonser, inköp av produkter etc.

 

Vänligen observera, vi öppnar inte e-post med bilagor.

E-post: carina.deschamps@sandgrund.org

 

Boka grupp

Vill du boka en visning med guide för en grupp?

Info och möjlighet till bokning finns på denna sida, klicka här.

E-post: bokning@sandgrund.org