KONTAKT

Besöksadress

Västra Torggatan 28, Karlstad

 

Förfrågningar angående lediga tjänster och praktikplatser

Det finns inte lediga tjänster eller praktikplatser på Sandgrund Lars Lerin.

 

Gruppbokningar

Vill du boka guide för en grupp? Information för bokning av guide och förtäring i vårt café för grupper om minst 10 personer finner du här. Allmänna guidningar sker inte på konsthallen. Vi har kunniga guider som tar emot förbokade grupper, Lars Lerin medverkar däremot inte.

 

Gästutställare

Vi tar inte emot förfrågningar om att få ställa ut på Sandgrund Lars Lerin.

 

Doneringar & Välgörenhet

Lars Lerin och Sandgrund donerar årligen konst till välgörande ändamål, doneringar för 2018 är beslutade och vi tar inte emot förfrågningar just nu. Vi tar inte emot förfrågningar rörande samarbeten om välgörenhet, bistånd eller för medverkan av Sandgrund och/eller Lars Lerin i annons- & reklamsammanhang.

 

Lars Lerin & Manoel Marques Lerin

Lars Lerin håller inte föreläsningar, föredrag, kurser eller workshops, han deltar heller inte i seminarier eller liknande publika samtal/evenemang. De medverkar inte på privata evenemang som t.ex bröllop och födelsedagar. Lars och Manoel har inte möjlighet att ta emot e-post eller möta upp på konsthallen och tyvärr kan de inte sända videohälsningar. För frågor rörande aktuella öppettider, inträde och vernissager, se information här på hemsidan. Vi säljer inte böcker, kort eller affischer via e-post.

Lars Lerin har inte möjlighet att ge intervjuer för närvarande, och det går heller inte att förboka intervjuer för 2019.

För övriga professionella förfrågningar, vänligen kontakta carina@carinadeschamps.com

Notera, att bilagor öppnas ej.

Vill du lämna en hälsning eller fråga något som privatperson är du varmt välkommen till vår Facebook-sida.

 

Konsthallen

Vi svarar inte på e-post som innehåller förfrågningar om försäljning av produkter eller service, ej heller annonser. Vi hyr inte ut lokalen, och har inte möjlighet att ta emot förfrågningar om att få framträda på konsthallen.

Information om öppettider, inträde och utställningar finns på hemsidan.

För media och reportage om konsthallen, kontakta carina@carinadeschamps.com

 

Lars Lerins konst

Lars Lerins verk på Sandgrund är inte till försäljning, andra förfrågningar om inköp av originalkonst ställs till Bohman-Knäpper Gallery.

E-post: angelika@bohman-knapper.com