KONTAKT

Vänligen läs nedan innan du mailar oss, här nedan finner du även svaren på de flesta frågor.

 

Gruppbokningar

Vill du boka guide för en grupp? Information för bokning av guide och förtäring i vårt café för grupper om minst 10 personer finner du här. Allmänna guidningar sker inte på konsthallen. Vi har kunniga guider som tar emot förbokade grupper, Lars Lerin medverkar däremot inte.

 

Gästutställare

Vi tar inte emot förfrågningar om att få ställa ut på Sandgrund Lars Lerin.

 

Lars Lerin & Manoel Marques Lerin

Lars Lerin håller inte föreläsningar, föredrag, kurser eller workshops, han deltar heller inte i seminarier eller liknande publika samtal/evenemang och har tyvärr inte möjlighet att deltaga i olika projekt med sitt namn eller genom medverkan. De medverkar inte på privata evenemang som t.ex bröllop och födelsedagar. Lars och Manoel har inte möjlighet att ta emot e-post eller möta upp på konsthallen och tyvärr kan de inte sända videohälsningar. För frågor rörande aktuella öppettider, inträde och vernissager, se information här på hemsidan. Vi säljer inte böcker, kort eller affischer via e-post.

Lars Lerin har inte möjlighet att ge intervjuer för närvarande, och det går heller inte att förboka intervjuer för 2019.

För övriga professionella förfrågningar, vänligen kontakta carina@carinadeschamps.com

Notera, att bilagor öppnas ej.

Vill du lämna en hälsning eller fråga något som privatperson är du varmt välkommen till vår Facebook-sida.

 

Konsthallen

Vi svarar inte på e-post som innehåller förfrågningar om försäljning av produkter eller service, ej heller annonser. Vi hyr inte ut lokalen, och har inte möjlighet att ta emot förfrågningar om att få framträda på konsthallen.

Information om öppettider, inträde och utställningar finns på hemsidan.

För media och reportage om konsthallen, kontakta carina@carinadeschamps.com

 

Förfrågningar angående lediga tjänster och praktikplatser

Det finns inte lediga tjänster eller praktikplatser på Sandgrund Lars Lerin.

 

Doneringar & Välgörenhet

Vi tar inte emot förfrågningar rörande doneringar och/eller samarbeten om välgörenhet, bistånd eller för medverkan av Sandgrund och/eller Lars Lerin i annons- & reklamsammanhang. Sandgrund Konsthall och Lars Lerin stödjer olika välgörande organisationer och tar inte emot nya förfrågningar.

 

Lars Lerins konst

Lars Lerins verk på Sandgrund är inte till försäljning, andra förfrågningar om inköp av originalkonst ställs till Bohman-Knäpper Gallery.

E-post: angelika@bohman-knapper.com