KONTAKT

Besöksadress

Västra Torggatan 28, Karlstad

 

Broschyr

Här kan du ladda hem vår broschyr i pdf-format.

 

 

 

Högupplösta bilder, logotype

Högupplösta bilder av akvareller, gästutställare och logotype för press, media och arrangörer av gruppresor finns här.

 

Gruppbokningar

Vill du boka guide för en grupp? Läs mer här och välkommen att kontakta oss för bokning av grupp, guide och förtäring i vårt café.

E-post för gruppbokningar: sandgrund@telia.com

 

Förfrågningar angående lediga tjänser och praktikplatser

Det finns inte lediga tjänster eller praktikplatser på Sandgrund Lars Lerin.

 

Generella förfrågningar Sandgrund Lars Lerin

Information om öppettider, gästutställare och konsthallen finns på hemsidan. Vi hyr inte ut lokalen, och tar inte emot förfrågningar om att få framträda eller medverka på evenemang.

Konsten på Sandgrund är ej till salu.

Notera: Bilagor öppnas ej.

E-post: carina@carinadeschamps.com

 

Förfrågningar gällande Manoel Marques Lerin

För intervjuer, medverkan i media eller förfrågningar om gästutställningar av Manoel Marques Lerin, kontakta Carina Deschamps via e-post.

Notera: Bilagor öppnas ej.

E-post: carina@carinadeschamps.com

 

Förfrågningar gällande Lars Lerin

Enbart för professionella förfrågningar, vänligen läs nedan innan du mailar:

Lars Lerin medverkar inte på författaraftnar, scensamtal eller håller föredrag om sitt skapande, han tar heller inte emot besök i sin ateljé och har inte möjlighet att möta upp på konsthallen.

Det finns tyvärr inte möjlighet att besvara frågor från privatpersoner rörande Lars Lerin, hans skapande, konstnärskap såväl som skrivande, eller förfrågningar om brev-, kort- och videohälsningar eller signeringar av hans litterära produktion.

Notera: Bilagor öppnas ej.

Kontakta Carina Deschamps

E-post: carina@carinadeschamps.com

 

Lars Lerin

Lars Lerin har inte möjlighet att ta emot e-post. Vill du sända en hälsning är du välkommen att besöka Sandgrunds sida på Facebook eller på Instagram.

 

Gästutställare & Events

Vi tar inte emot förfrågningar om att få ställa ut på Sandgrund Lars Lerin, vi bokar heller inte in evenemang och framträdanden.

 

Doneringar

Lars Lerin och Sandgrund donerar årligen konst till välgörande ändåmål, doneringar för 2017 är beslutade och vi tar inte emot förfrågningar just nu. Vi tar inte emot förfrågningar rörande samarbeten om välgörenhet, bistånd eller för medverkan av Sandgrund och/eller Lars Lerin i annons- & reklamsammanhang.

 

Böcker, affischer och kort

De av Lars Lerins böcker som är tillgängliga finns i handeln och i internetbutiker som t.ex Adlibris. Ett urval av övriga utgåvor säljs exklusivt på Sandgrund Lars Lerin i receptionen, men kan inte skickas eller beställas via internet. Affischer och kort finns till försäljning på Sandgrund Lars Lerin, och kan tyvärr inte köpas via e-post eller brev/telefon. Vi tar inte emot förfrågningar rörande mångfaldigande, reproducering eller försäljning av detsamma av Lars Lerins konst.

 

Lars Lerins konst

Lars Lerins verk på Sandgrund är inte till försäljning, andra förfrågningar om inköp:

Representant för Lars Lerins konst är Bohman-Knäpper Gallery

Kontakt: Angelika Knäpper

E-post: angelika@bohman-knapper.com