Kontakt

Information om ändringar på konsthallen på grund av coronaviruset

Information relaterat till officiella beslut och riktlinjer på grund av Coronaviruset finns här.

 

Grupper

Här kan du läsa mer och boka guidade visningar på konsthallen. Vi har inte allmänna visningar. Researrangörer för grupper kan ladda ner logotyp och pressbilder här.

 

Kommunikation och media

För professionella förfrågningar gällande t.ex utställningsförfrågningar för paret Lerin, bild- och litterära rättigheter och medverkan i media, vänligen kontakta deras representant Carina Deschamps.

Nedan finns information att läsa, innan du mailar oss:

Vi köper inte annonser/content och har inte möjlighet att svara mail av den karaktären.

Lars Lerins gästutställningar i andra konsthallar påverkar inte den permanenta utställningen på Sandgrund. Förfrågningar rörande gästutställningar tas endast emot av direkt ansvariga, d.v.s inte mellanhänder, eventplanerare etc.

Vi har inte signerade böcker att skicka/sälja. Vi kan tyvärr inte ta emot böcker via post/inlämning för signering. Vi skickar inte affischer, böcker, kataloger eller annat som finns till försäljning i konsthallens butik.

Lars Lerin håller inte föreläsningar, föredrag, kurser eller workshops, han deltar heller inte i seminarier eller liknande publika samtal/evenemang och har tyvärr inte möjlighet att deltaga i olika projekt eller reklam med sitt namn eller genom medverkan.

Lars Lerin och Manoel Marques Lerin medverkar inte på privata evenemang som t.ex bröllop och födelsedagar. De har inte möjlighet att ta emot e-post, möta upp på konsthallen eller sända videohälsningar.

Vi tar inte emot förfrågningar om att få ställa ut på konsthallen eller hyra av lokal. Konsten på Sandgrund Lars Lerin är inte till försäljning.

Doneringar för välgörenhet perioden 2020/21 är beslutade och vi kan tyvärr inte ta emot fler förfrågningar. Sandgrund konsthall, liksom paret Lerin ger sitt stöd långsiktigt för utvalda ändamål, och har inte möjlighet att ge sin tid eller donationer utöver detta.

E-post: carina.deschamps@sandgrund.org

 

Originalverk av Lars Lerin, förfrågan om köp

Representant för originalverk av Lars Lerin är Bohman-Knäpper, Angelika Knäpper

E-post: angelika@bohman-knapper.com

 

Vill du lämna en hälsning till paret Lerin?

Vill du lämna en hälsning eller fråga något som privatperson är du varmt välkommen till vår Facebook-sida samt Instagram.