Kontakt

Grupper

Här kan du läsa mer och boka guidade visningar på konsthallen. Vi har inte allmänna visningar. Researrangörer för grupper kan ladda ner logotyp och pressbilder här.

 

Kommunikation och media

För professionella förfrågningar gällande t.ex utställningsförfrågningar för paret Lerin, bild- och litterära rättigheter och medverkan i media, vänligen kontakta deras representant Carina Deschamps.

E-post: carina.deschamps@sandgrund.org

Vi har inte möjlighet att svara på mail rörande försäljning/erbjudande av någon form av service.

Lars Lerin håller inte föreläsningar, föredrag, kurser eller workshops, han deltar heller inte i seminarier eller liknande publika samtal/evenemang och har tyvärr inte möjlighet att deltaga i olika projekt eller reklam med sitt namn eller genom medverkan. Lars Lerin och Manoel Marques Lerin medverkar inte på privata evenemang som t.ex bröllop och födelsedagar. De har inte möjlighet att ta emot e-post, möta upp på konsthallen eller sända videohälsningar. Konsten på Sandgrund Lars Lerin är inte till försäljning.

Vi tar inte emot förfrågningar om att få ställa ut på konsthallen, hyra lokalen och skickar inte produkter från konsthallens butik via post.

Frågor angående ”lärlingarnas” verksamhet ställs inte till oss, ansvarig är Handikappomsorgens dagligverksamhet i Karlstad.

Doneringar för välgörenhet perioden 2019/2020 är beslutade och vi kan tyvärr inte ta emot fler förfrågningar.

 

Originalverk av Lars Lerin, förfrågan om köp

Representant för originalverk av Lars Lerin är Bohman-Knäpper, Angelika Knäpper

E-post: angelika@bohman-knapper.com

 

Vill du lämna en hälsning till paret Lerin?

Vill du lämna en hälsning eller fråga något som privatperson är du varmt välkommen till vår Facebook-sida samt Instagram.