Georg Suttner, född 26 juli 1922 i Laxarby församling, Älvsborgs län, död 28 januari 2014, var en svensk målare och tecknare.

Han var son till folkskolläraren Ascar Andrin Gustafsson och Ethel Lovisa Emilia Suttner och från 1953 gift med operasångaren Solange Baltazar. Suttner började måla redan under sin studietid vid realskolan och tog då intryck av sina äldre dalsländska konstnärskolleger Otto Hesselbom och Olof Sager-Nelson. Han fortsatte sina studier vid Valands målarskola 1943 men tvingades avbryta sina studier på grund av militärtjänst. I Göteborg tog han intryck av det västsvenska måleriet och Göteborgskoloristerna. Efter sin tid vid militären studerade han Statens håndverks- og kunstindustriskole i Oslo 1947–1948 och Det Kongelige Danske Kunstakademi 1948–1949.

Efter tiden i Köpenhamn reste han till Paris där han studerade för Fernand Léger 1950–1951 och som han själv beskriver det där lärde han sig måla rent och att arbeta med färgen. Han tilldelades Dalslands konstförenings resestipendium och företog ett flertal studieresor till bland annat Nederländerna, Belgien, Tyskland, Italien och Sovjetunionen. Separat ställde han ut på Lilla galleriet i Stockholm 1955 och 1960, Maneten i Göteborg, Södertälje, Sandviken, Åmål och Bengtsfors. Tillsammans med Olle Ängkvist i Uppsala och tillsammans med Arne Isacsson och Batte Sahlin i Karlstad.

Han medverkade i December-utställningarna på Göteborgs konsthall vandringsutställningen Swedish Abstract i USA, Sveriges allmänna konstförenings Stockholmssalonger på Liljevalchs konsthall samt i konstnärsgruppen Aktiv färgs utställning på Galerie Blanche i Stockholm. Som en protest mot 1960-talets popkonstfilosofi arrangerade han 1964 en polemisk drop och drive in utställning av polyrealistisk karaktär av Gamla stan i Stockholm. Han var initiativtagare till konstnärsgruppen Aktiv Färg, som framträdde i början av 1960-talet med utställningar i bland andra Stockholm, Lund och Skövde. Han konst är abstrakt och expressionistisk.

Han tilldelades Hederslegionen 1983, Dalslandsmedaljen 1985 och Illis quorum 1999.

Utställningen pågår under perioden 28 september-29 december.